lördag 22 januari 2011

Lusthusrabatten: Henry Hudson
Fastän Henry Hudson är en kanadensare så trivs han gott här och jag älskar honom. Nu har jag en STOR svaghet för vita rosor med grönt öga. Ser man ståndarkransen så är det ett +. Har dom dessutom en knopp i avvikande färg, ja, då är jag helt såld. Henry Hudson har ALLT som jag är svag för. Som ett extra bonus är han dessutom helt frisk OCH blommar i stort sett hela säsongen. Den käre Henry borde inte bli så mycket mer än metern hög, men här sitter han tillsammans med både Mumierosen på ena sidan och kameleontbusken på den andra, så han drar iväg på höjden för att få livsrum!
Igår sprang jag runt på Formex, precis hela dagen, så idag värker min reumatism i benen, men vad gör det, jag drömmer om alla inköp till Roserian och sitter och tittar på hur underbart snön faller. Ha det gott mina rosenvänner!

1 kommentar:

  1. Henry Hudson är en mina älsklingar. Drar iväg mer på bredden än på höjden. Många plus i allt! Det är den ros jag ser allra mest av i trädgården. placerad som stomme i köksfönsterrabatten, behöver jag bara kika ut. För många besökare en helt okänd bekantskap.
    Hoppas dina ben mår bättre snart!
    /Anette

    SvaraRadera