fredag 9 juli 2010

Idag blommar........251 sorters rosor!Jag kan inte minnas att jag haft så många rosor i blom samtidigt tidigare. Några fler rosor har det ju blivit senaste året, men värmen driver på också. Bara inte den här ljuvliga tiden är över för snabbt! Jag sitter och rensar ogräs mest hela dagarna och njuter, pratar med folk och luktar på rosor. På min foto- och rosräknarrunda så såg jag att ´Wrams Gunnarstorp´var i blom. Det hade jag inte förväntat mig eftersom den frös ner ända till fotknölarna. Det var en glad överraskning. För första gången blommar den lilla damascenan ´Coralie´, ljuvlig. Ha en bra dag! Glöm inte regndansen i kväll!

4 kommentarer:

 1. Vi har kört med regndans i månader nu känns det som - men inte hjälper det! Alltså är det enda vi kan göra nu vattna, vattna och vattna. Hela dagarna. Tur att man har bra brunn och kommunalt vatten till huset.
  Igår räknade jag till hela 5(!) blommande rosor och var överlycklig. Fast det är en massa till som är på gång.

  SvaraRadera
 2. Det måste ju vara en fullkomligt b e d ö v a n d e doft hos er, nu! Så fin hon är, lilla Coralie - men jag får nog vänta ytterligare ett år på hennes blomma!

  SvaraRadera
 3. Mamma mia, jag skulle inte ens orka räkna i denna värme.
  Ha det gott bland rosorna!

  SvaraRadera
 4. Doften i trädgården är ljuvlig nu, hindrar en från allt arbete, vill bara sitta och snusa in alla färger och dofter.

  SvaraRadera