söndag 25 juli 2010

Idag blommar 128 sorters rosor


En känsla av höst gick genom kroppen när jag gick min rosräknarrunda. Regn, blåst och 8 grader varmt. Huva. Rosorna hänger regnvåta och är knappast fotograferingsbara. Så det fick bli en av alla dagliljor som blommar nu, ´Catherine Woodburry´. En snygging som sitter vid dammen. På tal om dammen så hittade vi en död fisk nedanför den härom dagen. En besökare säger då att det är ett tecken på att man har snok. Huva! Ha en bra dag i rusket. En god trädgårsbok kanske livar upp dagen!

5 kommentarer:

 1. Usch och fy för snokar. Där vi brukar bada så har en snok sin dagliga simtur precis där barnen badar, samma tid varje dag så nu har vi vant oss men det är riktigt äckligt. Jag gillar inte ormar.

  Hoppas du får en bra dag, det är härligt med regn och lite svalare. Iallafall jag orkar mycket mer, nu ska jag ut och gräva.

  Kram
  nina

  SvaraRadera
 2. Har man trädgård så har man (o)djur, det är bara att bita ihop och acceptera. Jag har dock inget emot snok, men huggorm skulle inte få vara här!

  SvaraRadera
 3. Fy för snokar fast huggormar är ju värre.
  Här har jag sorkar, mullvadar och sniglar som äter av mina grödor.
  Har du så många rosor?
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Snoken tar möss och sorkar, så den är jag inte så sur på. Tycker sådant är bra. Huggormar dödar jag på direkten! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 5. Det kan finnas en känsla av höst i luften nu vill vi ha finare väder igen//Britt

  SvaraRadera