onsdag 7 juli 2010

Idag blommar........214 sorters rosor!


Nu är utslagna rosor över 200! Men ack så snabbt de blommar över. Det blir en riktigt varm dag även idag, så det är bäst att passa på med ogräset så tidigt som möjligt, sen blir det att sitta i skuggan och drömma. Det är några rosor som blommar för första gången i år, och några har redan visat sig vara felleverans. Jag brukar inte reklammera, men i år tror jag att jag ska göra det. Vanligtvis tycker jag det är för besvärligt att fota, ta reda på varifrån rosen kom och sedan skriva brev, men när det är rosor jag längtat efter och som inte är så vanliga, jag då.......En som är rättmärkt är ändå ´Haddington´, inte alltför ovanlig hos välsorterade rosenfirmor. En njutning..........Ha en bra dag och drick mycket!

4 kommentarer:

 1. Två hundra i blom! Det är något annat mot mina fem. Fast jag är väldigt glad åt dom:)
  Ser ut att bli en fin och varm dag idag. Ska försöka komma ihåg det där med drickat.
  Ha det så skönt!

  SvaraRadera
 2. Precis som Merja är jag väldigt glad över dom få som blommar hos mig!
  Jag ser också fram mot alla - alltså bara 6 stycken - nya klängrosor som bara är i knopp ännu. Men dom tre Rhapsody in Blue nedanför rosspaljén är på gång att slå ut. Så dom närmaste dagarna ska bli spännande!

  SvaraRadera
 3. Åh vilken syn det måste vara!! Jag funderar på att ta med svärmor och åka till dig i helgen men vi får se om hon är hemma och vill följa med. Vore kul att se alla blommor blomma samtidigt.
  På rosendalsträdgådar där jag var häromdagen så var det säkert 100rosor i blom samtidigt, det var maffigt bara det, men att se din trädgård som jag gjorde förra året med så mycket i blom det var magiskt.
  Ha det bra i sommarvärmen.
  Kram
  nina

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller ännu så många, men jag jobbar flitigt på det :)
  Tråkigt med felleverans. Man har ju ändå gjort en hel massa besvär för att komma så långt att de blommar. Hälsn Mimi

  SvaraRadera